Nyckelfärdiga hus i Göteborg med omnejd

Byggplats vid en totalentreprenad i Göteborg

Genom att välja alternativet nyckelfärdigt hus ser du till att smidigt få din drömbostad. Har du en tydlig bild av hur huset ska se ut hjälper vi på Zilex Byggnads AB dig att hitta rätt bland marknadens utbud. Vi erbjuder nyckelfärdiga hus i Göteborg med omnejd från bland annat Fiskarhedenvillan och Värsåsvillan.

När du valt ut huset du vill se byggt går vi tillsammans i lugn och ro igenom alla de detaljer som skapar just ditt drömboende, allt från val av färger, tapeter, snickerier, kakel, klinkers till design av kök, våt- och badrumsutrymmen. Under byggets gång av nyckelfärdiga hus i Göteborg erbjuds inte möjlighet till ändringar i större omfattning och det är därför av största vikt att du känner dig helt trygg med att vi förstår dina önskemål och val fullt ut.

När husmodell är vald och vi gått igenom dina övriga val av yttre och inre husdetaljer är det dags för dig att helt lämna över arbetet på ditt nya drömboende i våra professionella händer. Du kan lita på att vi genomför ett proffsigt arbete på ett tidseffektivt och smidigt sätt, självklart utan att tumma på ett högkvalitativt slutresultat.

När det så är dags att flytta in kan du vara trygg med att allt arbete har utförts till högsta standard helt enligt dina önskemål och instruktioner. Med nyckeln i din hand är drömhuset helt inflyttningsklart in i minsta detalj. Vi på Zilex är stolta över att få ha varit med dig på resan dit.

Nyckelfärdiga hus i Göteborg är den smarta vägen till ditt drömboende. Vi bygger - du bor!

Ring oss idag! 031-761 20 10