Helhetslösningar inom bygge i Göteborg

Byggföretaget med alla tjänster under samma tak

Zilex Byggnads AB startades 1997 i Göteborg. Med oss får du ett annorlunda byggföretag som erbjuder lösningar för all typ av bygge. Vi är annorlunda för att hos oss är relationen med dig som kund viktig, vi vill förstå dig så att vi kan vara ett stöd under hela processen, ”från ritning till färdigt hem”. Med egen byggnadsingenjör och egna hantverkare har vi den kompetens som krävs för att du skall kunna lita på oss i alla väder.

Kontakta oss för fri offert, svar inom 48 timmar

En pålitlig byggentreprenör

Att se möjligheter i de tekniska svårigheter som kan uppstå längs vägen är den utmaning som driver oss. Vi jobbar med all typ av bygge i Göteborg med omnejd. Vi finns nära våra kunder och ser till att ha regelbundna avstämningar för att du ska känna dig trygg. Vår personal har lång erfarenhet vilket garanterar dig ett lyckat byggprojekt. Med kunskap och engagemang levererar vi ett arbete som uppfyller strikta krav och gällande regelverk.

Drömprojekt blir verklighet

Zilex Byggnads AB i Göteborg gör allt från arkitektritade hus och montering av hussatser till om- och tillbyggnationer, samt renoveringar inom alla stilar. Vår breda kompetens inom bygg, el och VVS, gör oss dessutom både flexibla och effektiva. Våra kunders idéer kommer alltid i första hand och genom det bygge vi håller på med för stunden finns vi vid din sida för att stötta och vägleda i kreativa beslut och vägval. Kanske börjar alltihop med en känsla eller en enkel skiss? Våra hantverkares skicklighet och erfarenhet är din garanti för ett slutresultat som motsvarar dina drömmar och behov.

Miljö

Om vi kan välja jobbar vi gärna med miljövänliga alternativ när vi väljer material. Vi har till exempel nyligen bytt över till Kerakol och Bostik som är bättre både för arbetsmiljön och för vår omvärld. Så har du några tips om hur vi kan bli ännu mer medvetna i vårt arbete i Göteborg med omnejd så tar vi gärna emot tips och förslag.

Ring oss idag! 031-761 20 10