Tillbyggnad

Altanbygge och tillbyggnad utförd av Zilex AB

Vi på Zilex Byggnads AB vänder oss till både privatkunder och företagskunder i behov av tillbyggnad i Göteborg och trakterna däromkring. Vare sig det rör mindre eller mer omfattande arbeten på privatbostäder eller kommersiella fastigheter är det oss du ska vända dig till, för ett proffsigt utfört arbete av hantverkare med lång erfarenhet och bred kompetens.

Vi lyssnar på dina behov, vi kommer med förslag, tillsammans diskuterar vi oss fram till lösningar som passar dina ekonomiska ramar. För oss är en öppen dialog med kunden av största vikt för bästa möjliga slutresultat. Vi på Zilex Byggnads AB är med dig hela vägen från idé till ritning till slutresultat. För oss står kunden i fokus och din tillbyggnad av fastighet i Göteborg ska självklart vara ett realiserande in i minsta detalj av alla de förhoppningar och önskemål vi diskuterade och satte på pränt.

Med egen byggnadsingenjör och byggproffs med gedigen kunskap på plats genom hela projektet lovar vi att du kommer bli fullständigt nöjd med valet av oss som din byggentreprenör när det är dags för tillbyggnad.

Ring oss idag! 031-761 20 10