Din byggfirma för entreprenad i Göteborg

Vi vänder vi oss till såväl företag som privatkunder och erbjuder ett brett utbud av byggtjänster och helhetslösningar

Markarbete i Göteborg utförd av Zilex AB

Markarbete

Ibland behöver huset eller företagets lokaler uppgraderas rejält för att passa nya behov. Välkommen att kontakta oss för mer information om de tyngre bitarna inom entreprenad i Göteborg, geoteknisk undersökning, markarbeten, sprängning och betong. 

Tveka inte att fråga efter referenser från tidigare nöjda kunder.

Markarbeten _Zilex_Byggnads_AB

Sprängning

 Zilex AB i Göteborg

Betongplatta

 

 

Byggnation Zilex i Göteborg

Bygg/stommresning

Husbygge

När du flyttar till nytt hus, vill bygga ut ditt befintliga boende eller företag, är vi på Zilex Byggnads AB en pålitlig partner för entreprenad i Göteborg med närområde. Går du i renoveringstankar, funderar på ett nytt uthus, altan eller kanske vill bygga ditt drömhus? 

Vi står till tjänst med allt från husmontage, färdiga hus, om- och tillbyggnad.

Måleri & snickeri

Vi utför noggranna måleriarbeten och tapetsering som fått mycket goda betyg av besiktningsmän, och använder kvalitetsprodukter från rikstäckande Flugger färg.

el och VVS installerat av Zilex Byggnads AB i Göteborg

El och VVS

Med vår entreprenad i Göteborg tar vi på Zilex Byggnads AB med bred kompetens hand om alla dina byggbehov. Självklart ingår även elinstallation, VVS och ventilation utförda av yrkesskickliga hantverkare i vårt utbud. Vi jobbar bara med kvalitetsprodukter och samarbetar med Dahl & Ahlsell, Sveriges leverantörer inom el och vvs.

Badrum & Våtrum

Vårt företag har behörighet hos Byggkeramikrådet, BKR, med behörighetsnummer 201243619. Vi arbetar endast med kvalitetsprodukter och samarbetspartner som FF Kakel, Svenska Kakel och Kakeldax.

Ring oss idag! 031-761 20 10